Tuesday, June 28, 2011

third sem already :)

hello all. now im currently in my third semester in foundation law program. i hope i can pursue my study in degree law and now need to strive harder for MUET yang suck tu. haha. dah tak dapat band 4 nak mencarut pulak kan. haih. -____________-.

third sem ni duduk kampus lain pulak, iaitu padang lalang. lain lah bukit sekilau sbb kat sini bilik cuma 2 org je and as usual aku roomate dengan syida. asyik asyik syida. hahaha .

                                                        bilik kitorang yang seberapa. haha. 

and last sem ni aku still group E lagi even daftar lambat. nasib baik ada kawan yang sanggup keluar kasi chance aku masuk law E. sob sob terharu. 
and lama sangat cuti, rindu juga kawan kawan kuantan ni so kitorang buat lah ketupats day out. here is the picture. enjoy peeps :D

                                                        dekat post office, teman shy pos barang.

                                                                 rina, dak farah and ummi.


                                          budak budak excited try cool blog yang tersangat lah cool.



                                                    fazreen excited makan chicken wing.


 
                                                                shy dengan naiemah.


                                                    dak farah yang tak pernah tak semangat.:D


thats all. this is my last sem and really hope dpt improve pointer, kalau boleh dean ke. haha. and strive for MUET yg mcm s***












      

1 comment:

  1. gudluck 4 this sem dear,,
    buat leklok okay:D,,,

    ReplyDelete